Tilskud til nyt tag

Med den nye bolig job plan har man mulighed for at få helt op til 30.000 kroner i tilskud hvis man skal have lavet større bolig fornyelser som f.eks. at lagt nyt tag på sit hus. Denne blogjobplan trådte i kraft d. 18. maj i 2011 og køre helt frem til 2013. Dette giver en god mulighed for at spare en del penge når der skal lægges nyt tag hvad enten det er tale om et betontag, tegltag, skifer eller andet.Tilskud til nyt tag i beton

Læs også: Hvorfor vælge et nyt beton tag?

Lige meget om du vælger et beton tag, et skifer tag eller et tegltag, så kan du få helt op til 30.000 kroner i fradrag per år til udgifter som f.eks. lønudgifter til boligforbedringer og istandsættelse i hus. Desværre valgte regeringen ikke at fortsætte med denne ordning her i 2013, men vi satser stadig på der snart kommer en ny lignenden ordning med tilskud til nyt tag og andre former for renovering. Husk at når du fjerner det gamle tag kan store dele af træet oftests bruges til brænde af høj kvalitet hvis det ikke er imprægneret eller behandlet på anden måde. Mange vælger at benytte dele af det gamle tag til f.eks. brænde eller nye bygge projekter, men ofte kan det være en fordel at kassere disse da kvaliteten kan være meget dårlig efter flere års brug og ofte er træet behandlet på forskellige typer af imprægnering.

Midt i 2013 kom de dog med en ny tilskuds ordning. Den nye ordning betyder at samtlige personer i husstanden som er fyldt 18 år kan få op til 15.000 i tilskud til bolig renovering, som f.eks. at få lagt nyt tag eller installeret nyt køkken. Dette tilskud fås i form af skatte fradrag så der er ikke tale om penge lige ned i lommen. Som noget nyt inkludere ordningen denne gang også sommerhuse og fritidshuse, de var ikke med i den gamle ordning.

Skriv en kommentar