Der skal være plads til din antenne på taget

Selvom vi ofte er godt dækket ind af Duka mobildækning og mobilmaster rundt omkring i landet, er der bare nogle services og tjenester, der kræver, at du har din egen antenne på taget derhjemme.

Derfor er det vigtigt at tage højde for det, hvis du er i gang med at bygge dit eget hus, eller hvis du bare skal til at skifte noget ud på dit tag. Har du din egen antenne, skal den også gerne kunne være der bagefter.

Flere services kræver egen antenne

Det kan eksempelvis være, at du får leveret tv fra en tjeneste som Boxer. De kan i nogle tilfælde kræve, at du får installeret din egen antenne derhjemme på dit tag, så du kan tage imod det signal, du skal bruge for at kunne få Boxers kanaler ind på dit tv.

Den skal sættes op igen på den rigtige måde, hvis du piller den ned på grund af renovering af dit tag. Kan du ikke selv finde ud af det, skal du have en tekniker ud fra leverandøren til at klare det for dig, og det kan ofte løbe op i en del penge. Så husk at holde styr på det, hvis du skal flytte den.

Husk på det hvis du lægger nyt tag

Skal du erstatte det gamle tag med et nyt, eller er der nogen, der skal gøre det for dig, er det vigtigt at være opmærksom på denne antenne.

Det er også vigtigt at huske på, at hvis den bliver pillet ned i løbet af arbejdet, så mister du den tjeneste, du modtager fra den. Er det eks. tv-kanaler, vil du ikke have disse kanaler, så længe antenne ikke er oppe på taget. Så tag gerne højde for dette, hvis du vil beholde dine tjenester ved renovering af dit tag.