Tagprofferne

Hvem er tagprofferne?
Tag profferne er en sammenslutning af danske tagdækkere og tømrer som alle har en certificeret uddannelse inden for nyt tag, tagkonstruktioner, tagrenovering, solceller til tag. De er således i stand til at bedst muligt rådgive dig om ting som f.eks. valg af tagtype, nyt tag eller renovation af det gamle, valg af undertag, tagsten. p.t. er der cirka 100 aktive tagproffer i hele danmark, så det er en god chance for at der også findes en tagproff nær dig.

Læs også: Fordele ved et nyt tag

Hvad kræver det at blive tagprof?

For at kunne blive optaget i tagprofferne kræver det at du løbende deltager i efteruddannelse indenfor området forskellige typer af tagarbejde så ledes at de altid har ny og opdateret viden om f.eks. ændringer i byggelovgivningen, almenteknisk fælleseje samt tagkonstruktioner generelt.
At de konstant har kendskab til de nyeste produkter og byggeteknikker inden for tagrenovering eller installation samt at de hele tiden udvikler sine faglige færdigheder og servicekoncept således at de altid vil kunne give dig en god og professionel service som det kræver at drive en moderne servicekoncern i disse dage.Nyt tag hos tagprofferne

Hvorfor vælge tagprofferne?
Du er altid sikker på at den h2du har kontakt med er ekspert inden for sit område.
F.eks. skal alle medlemmer gennemgå en professionel uddannelse på tag akademiet i Aalborg og bestå 3 forskellige moduler for at blive certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner.
Uddannelse og selve certificeringen af Tagprofferne er noget som sker i samarbejde mellem Dansk Byggeri, DUKO, Komproment, Construction College Aalborg og BygErfa.
Derudover er alle medlemmer af tagprofferne med i Dansk Byggeri og dermed også Byg Garantiordningen. Denne garanti ordning dækker fejl og mangler på det arbejde, der er udført af tagvirksomheden, og dermed er du sikker på at få fuld valuta for dine penge.

Det betyder i praktisk at hvis du vælger en tagprof til at løse din tagopgave, hvad enten der er tale om et nyt tag eller renovering af det gamle, ved du at det er en ekspert inden for tag der tager sig af opgaven, er uddannet i de nyeste teknikker og regler. Skulle der imod alt forventning gå noget galt er du så efterfølgende dækket ind under byggaranti ordningen således at du ikke skal ud og ofre en masse ekstra penge på at få ordnet evt. fejl og mangler, hvilket i rigtig mange tilfælde kan være en god ting.

Er du i tvivl om tagprofferne skulle være den bedste løsning til netop dit program er du altid velkommen til at kontakte dem på telefon 96 49 44 34 alle hverdage 8-21 og bestille et gratis tagtjek hvor en af deres eksperter kommer ud og ser på dit program og efterfølgende kommer med et uforpligtende tilbud.
Er du blot nysgerrig efter hvor meget et nyt tag sådan cirka vil koste kan du altid prøve deres gratis tagberegner der giver et skøn over hvad en sådan opgave vil koste for et hus i din størrelse og din placering. Så skal du bruge et nyt tag, så kunne det være en god ide at tage kontakt til tagprofferne.

Skriv en kommentar