Hvad er tagservice?

nyt tag tagtjek - find priser på nyt tag for din bolig
Tagservice dækker over flere ting, alt lige fra at lægge et nyt tag på din bolig til renovering eller rådgivning i forbindelse med dine muligheder når der skal lægges nyt tag. Især det sidste er noget som er blevet rigtig populært på det seneste, mange vil gerne når de alligevel skal have lagt nyt, få så meget som muligt ud af de muligheder der ligger i taget. Det kan f.eks. være de ønsker at få installeret en kvist til et ekstra værelse eller lave loftet beboeligt og dermed få nogle billige ekstra m2 til deres hjem eller finde den helt rigtige type af tagsten. Mange gange har man selv svært ved at se disse muligheder og derfor kan man have stor glæde af en professionel tagservice ekspert som f.eks. dem fra prisertagsten.dk

Nyt tag eller service af det gamle tag?

Mange tror også at deres tag måske er færdigt og er klar til at smide en stor sum penge efter et nyt tag, men i en del af tilfældene kan man med fordel renovere det gamle tag for få penge og nemt få det til at holde 10-15 år endnu inden hele taget skal skiftes. Ofte er det måske blot tagrenderne der skal skiftes, tagsten der skal renses og træet males så fremstår dit tag atter som nyt. Du kan se nogle eksempler herinde på komproment.dk eller inde på prisertagsten.dk

Læs mere: Nyt tag til boligen

Vælger man i stedet at få lagt nyt tag kan man også med fordel benytte sig af rådgivningen af eksperterne, både ang. de mange muligheder i taget men også valg af tagsten og tagrender. Ofte tilbyder mange større tagfirmaer et gratis tagtjek hvor de fortæller om mulighederne i dit nuværende tag eller i et nyt, samt kommer med et tilbud på hvor meget det vil koste at udføre jobbet. Ofte er det en god ide at benytte sig at den type rådgivning hvor man bl.a. kan få hjælp til valg af tagmateriale som f.eks. skifertag, ståltag, betontag eller det traditionelle tegltag, hvilke fordele og ulemper der er ved hver type og hvad det vil give mest mening til lige netop dit tag og økonomi. Derfor er det heller ikke lige gyldig med priser på tagsten når vi taler om god tagservice. Det er vigtigt at man vælger rigtigt når der skal lægges nyt tag, for nogle er den rigtige løsning måske et traditionelt tegltag af tegl tagsten, mens den for andre kan være et moderne ståltag eller tagpap.

Man skal huske på at når man lægger et nyt tag skal man ofte leve med det de næste 30-40 år, derfor gælder det om at vælge rigtigt. Mange vælger desværre at gå med de billigste løsninger så som betontag eller ståltag som de foretrukne tagtyper, men bliver ofte træt af at se på det 3-4 år senere. Derudover skal man også huske på at hvis du vælger at sælge din bolig har tagtypen rigtig meget at sige, et pænt tag i høj kvalitet gør det ofte betydelig nemmere at sælge din bolig hvis det skulle blive aktuelt.
Så inden man går i gang med at udskifte sit gamle tag, anbefaler vi at man booker et gratis tagtjek hos et professionel firma og nøje overvejer hvilke muligheder man har, hvor meget man er villig til at bruge og hvem som vil kunne udføre jobbet bedst muligt. Husk, et nyt tag er en af de største beslutninger du kan tage på dit hus vegne, så det gælder om at vælge rigtigt første gang og få det lagt ordentligt.

Er du i tvivl om den tagdækker du overvejer at vælge kan udføre jobbet ordentligt, kan du altid se om vedkommende er med i byggaranti ordningen. Hvis de er og jobbet ikke lever op til det i har aftalt i kontrakten er du automatisk dækket ind under deres garanti. Er firmaer der ikke mer ed i den ordning og du ikke er tilfreds med resultatet er det dig selv der skal stå med alt besværet med at få dem til at lave det ordentligt eller køre lange retsager som nogle få husejere har måtte ud i.

Skriv en kommentar