• Vinduer til nyt tag

  Posted on september 9, 2015 by in Info

  billige vinduer og døre til dit tagMange vælger i forbindelse med at få lagt et nyt tag, også at få installeret vinduer i deres hjem. Enten over hele huset eller blot tagvinduer. Grunden til dette, er at man ofte slipper for at skulle ud og leje, og opsætte, nyt stillads, da man ofte vil kunne bruge dette som allerede er sat op til taget. Derudover slipper man jo også for 2 gang bygge rod og kan alligevel få lavet det, mens der løber håndværkere rundt. Så som du kan se, så er der faktisk en del fordele ved at få installeret nye vinduer, i forbindelse med at få lagt et nyt tag. Lad os tage et lille kig på de 2 slags vinduer der kan være tale om. Det gælder her det samme hvad enten der er tale om private eller B2B.

  Almindelige hus vinduer

  Dette er de traditionelle ruder som man finder på siden af huset, ofte er dette dannebrogsvinduer, bondegårdsvinduer, topstyret vinduer eller sidehængte, med andre ord, et ganske almindeligt vindue, som man finder på de fleste huse herhjemme. Den slags vinduer man ofte køber hos PT Vinduer, eller Sparvinduer. Disse produkter fås ofte i plastik, træ og træ/alu, og den mest almindelige farve herhjemme er hvid. Når man køber disse, er det ikke helt lige meget hvad slags glas der er i. Mange tror det blot gælder om at få så meget isolering som muligt, men har man ofte solen stående ind fra den ene side af huset, så kan det nogle gange være en fordel med en anden slags glas der, i forhold til resten af huset. Derfor kan det lige som med tage, ofte være en god ide, lige at få en snak med en ekspert inden man køber sine nye vinduer.

  Eksempel på tag vinduer i god kvalitet.

  Tagvinduer

  Tagvinduer, er som oftest lavet til at side skråt, da det jo gerne skal passe med tagets vinkel. Et eksempel på dette, er de velkendte Velux vinduer, som vi jo finder i de fleste tage nu om dage. det kan også være vinduer på et fladt tag, og her er de så oftest formet som en kugle eller firkant, da det sjældent vil være ret praktisk med en flad rude på et fladt tag. Der ville ikke være meget sne, der skulle falde før det ville gå helt galt.

  Mange vælger også i forbindelse med montering af ruderne, også at få installeret en solfanger i taget. Dette kan du læse meget mere om i vores artikel her.

  Når man skal ud og købe disse produkter, skal man som med så meget andet, huske på at kvaliteten er vigtig. Jo bedre kvalitet du køber dit vindue i, jo længere levetid har det ofte, og jo mindre tid skal du bruge på vedligeholdelse. Dette har mange fået at mærke på den sure måde, efter at have købt billige vinduer i plastik, produceret i udlandet. Derfor bør man som regel købe dem dansk producerede, også selvom de jo har det med at koste lidt ekstra. Det gælder også med at finde nogle som passer godt til dit nye tag. Har man et smart og moderne tag, så kan det jo godt være at det ville se lidt forkert ud med f.eks. bondegårdsvinduer og omvendt med et meget klassisk tegltag. Philip Hansen som er professor i online marketing, kommer i hans bog Strategy to Generate Sales, ind på at selvom mange måske starter med at fokusere på billige produkter, så er det ofte kvalitet som i sidste ende løber af med sejren.