• Ringbind – Plads til alle papirerne

  Posted on november 15, 2012 by in Ikke Relevant

  Når der skal laves et større projekt som f.eks. at få lagt et nyt tag eller større renoveringer på dit eksisterende tag er det vigtigt at der er styr på alle papir og dokumenter der til. En ting som flere glemmer, og derfor vi vi i dag sætte lidt fokus på det at få styr på sine papir, f.eks. ved brug af de rigtige ringbind.

  I dagens Danmark, fungerer vores system således, at man generelt har rigtigt mange papirer liggende. (dog rykker vi stille og roligt mere og mere på internettet, men meget findes og modtages stadigvæk i papir-form, hvilket jo både kan være godt og skidt).
  Vi har bare det problem i mange af vores hjem, at disse papirer ender med at ligge i kolossale bunker, som der på ingen måde er nogen, som helst orden i. Nogle eksempler på kvalitets ringbind finder du her på dueplast.dk et dansk firma med speciale i æsker, ringbind, etui osv.
  Dette problem, er der flere forskellige løsninger på. Man kan fx i det hele taget få ryddet godt og grundigt op i sine papirer, som flyder ud over det hele. Dette kan helt klart anbefales, til alle, da det giver en masse plads og luft, således at du ikke går helt død i papirer, hver evigt eneste gang, du skal finde noget vigtigt. Mange af de store plast virksomheder benytter i stor stil advanceret software som business intelligence til at forbedre hele arbejdsgangen, lige fra produktionen til distributionen og salg, for derved bedst at kunne forbedre og optimere hele processen således at kunden får det bedst mulige produkt, men med de laveste produktion omkostninger for virksomhederne.

  Derudover bør man også, i hvert fald efter vores egen mening, se at få sorteret sine papirer. Fx kan man ligge alle skatte-papirer i en stak, alle bank-papirer i en stak og alt det andet, som er knapt så vigtigt, i en tredje stak. (Eller dele dem op i flere bunker, efter årstal, flere emner osv. Jo mere du deler papirerne op, desto mere plads vil du også kunne fremskaffe på meget kort tid)

  Sidst, men på ingen måde mindst, skal du have fundet en god metode, hvorpå du kan opbevare dine papirer, uden at de bliver krøllede eller sågar bliver helt væk under en forårsrengøring eller på andet tidspunkt, hvor de ikke kan være i fred pga. oprydning osv.
  Jeg vil helt klart anbefale, at du spøtter et par hundrede kroner eller tre, i at få anskaffet dig 5-20 ringbind, som du kan bruge til at opbevare alle disse utroligt mange ark.

  Eksempel på ringbind, kostumer og brændeFordelen ved et par ringbind, er fx at du kan dele alle dine papirer op efter datoer, emner, forbogstav eller i et helt andet system, som passer godt til dig og din måde at holde orden i tingene.
  Derudover er ringbind utroligt holdbare og du vil næppe opleve, at du skal købe et nyt før om mange år, når du først har et i huset.
  Sidst og måske mindst for nogle, men ikke alle, koster et ringbind ved en boghandler ikke meget mere end 20-40 kroner, alt efter størrelse, kvalitet, mærke osv. Hvilket jo ikke er mange penge, at spytte i sådan et projekt, som næsten med garanti vil gøre din dagligdag bare en lille smule nemmere i længden, medmindre du altså ikke kan finde ud af at få brugt. Disse ultrasimple ringbind, som der ikke kræver meget mere end få minutters arbejde, om dagen, at fylde op, hvis blot du tager lidt af gangen og arbejder koncentreret, uden at lade dig distrahere alt for meget, af noget mere spændende end at rydde op i disse bunker af blandede papirer, som ingen kan finde rundt i længere. Derfor gælder det som med alt andet om at få styr og orden på tingene.

  Held og lykke med ”projektet” med ringbind, ønskes du i hvert fald herfra. Vi håber, at du finder ud af, at få dem brugt til dit næste tag projekt, hver gang du har nogle papirer til at flyde og, at de ikke bare ender med at stå tomme og blot fylde endnu mere.

  Når der udvikles nye ringbind benyttes forskellige computer systemer som f.eks. business intelligence eller BI som det også kaldes for at opnå det optimale produkt baseret på kvalitet, fremstillings og logistisk pris samt selvfølgelig hvad kunderne vil have.