• Microlax eller toilax?

  Posted on november 25, 2013 by in Ikke Relevant

  microlax-afforingsmiddelSom gammel tagdækker har jeg ofte oplevet de gener man kan have når man kravler rundt oppe på taget med dårlig mave. Ofte kan man ikke lige smide alt man har i hænderne og finde det nærmeste wc, men man kan heller ikke sygemelde sig blot fordi man har lidt mave onde. Hvad gør man så? For nogle er det lidt af et tabu emne men da man faktisk kan få nogle ganske udmærket produkter som Microlax eller Toilax som kan ordne dette problem, syntes jeg det er på tide at vi kaster lidt lyst på den del af byggebranchen også. Pga. dårlige madvaner og ofte for lidt motion, er der faktisk en hel del i vores branche, som døjer med forstoppelse eller andre tarm problemer.

  Både Nicrolax og Toilax er et afføringsmiddel, det vil sige at du spiser en pille, eller putter et par dråber i din kaffe, og cirka en halv til en hel time senere er dine tarme totalt tømt og du har ikke længere problemer med maven det næste stykke tid. For mig har det hjulpet utroligt meget nu og da.. forstil dit at du sidder 20 meter oppe på et glat tag en kold vinter dag, du har udover dine arbejdsbukser også dit toolbelt med masser af værktøj hængende og et par ekstra termounderbukser. Lige pludselig opstår der mave problemer og så kan det bare ikke gå hurtigt nok med et at finde et wc. En stor del af dette kan man net undgå ved at benytte sig af Toilax eller Microlax og få renset godt ud inden man går på arbejde. Men hvad er det mest effektive, er det Microlax derindeholder Natriumcitrat og Natriumlaurylsulfoacetat som de aktive midler eller Toilax der benytter sig af Bisacodyl? Personligt er jeg mest til Microlax da det efter min mening fungere lidt bedre og hurtigere, men hvis man læser de forskellige anmeldelser virker det til at folk er temmelig glade for begge produkter og giver dem top karakter. Jeg vil selv give Microlax 5 stjerner og 4 til Toilax, men det er som sagt blot min mening og jeg ved at nogle af jer derude ikke er helt enige da resultaterne for dette produkt kan variere fra person til person. Ofte har et produkt som dette, plus lidt Magnesia forhindret mig i at tage tidlig hjem fra arbejde, pga. dårlig mave.

  Hvad tid på året skal man tage Toilax?

  Nu da vi er ved tage og vinteren er jeg ofte blevet spurgt om det er muligt at lægge tag om vinteren eller om det er bedst at vente til foråret. Vinter tiden er bestemt en god tid, godt nok er det lidt koldere for tagdækkeren og er taget helt dækket af af sne kan man selvfølgelig ikke lave så meget på det. Men med den typiske danske vinter er det jo sjældent af man ser det. Da vi herhjemme ikke benytter os specielt meget af tagsten der klæbes eller limes sammen er det ikke noget problem med kulde, selv tagpap kan sagtens varmes nok til at det sagtens kan lægges om vinteren, så generelt er der slet ikke noget problem med tagdækning i vinter månederne. Så længe man sørger for at klæde sig godt på og hvis problemet opstår husker sin Microlax eller toilax afføringsmiddel, så kan man roligt gå på arbejde og lave en god dags arbejde.

  Kilder: