• Lær noget om noget nyt med messer

  Posted on januar 11, 2013 by in Ikke Relevant

  Ja, du hørte fuldstændigt rigtigt! Jeg har et gyldent råd tilbage i min taske med visdom. Jeg mener nemlig, at du bør gå på en masse forskellige messer, for at sætte dig ind i noget nyt.
  Der findes nemlig messer for alt! Landbrug (som f.eks. agromek messen), slagtere, is, kage, bolig messe og mange andre messer er bare få af dem, som mange mennesker hvert evigt eneste år er med til!
  Det kan godt være, at du synes, at det lyder utroligt kedeligt eller nørdet og nørdet er det måske også, men jeg vil absolut ikke sige, at messer er kedeligt, ikke engang en landbrug messe som Agromek messen i Herning.

  Ved at gå på en messe får du muligheden for, at lære noget helt nyt om et emne, som du ikke har hørt særligt meget om før. På den måde kan du super hurtigt blive utroligt klog på mange forskellige emner, hvilket kan have en fordel på rigtigt mange punkter. Fx hvis du får en ny kæreste, er det super smart at vide lidt om det arbejde, som hun udfører. Eller hvis du skal på besøg hos svigerfamilien, så er det altså også super smart at kunne diskutere lidt med svigerfar over en god kop irish coffee.

  Står du f.eks. og overvejer at få lagt et nyt tag på dit hus men er i tvivl om hvad materielle du skal vælge, pris osv. kan du med fordel tage til en bolig messe. Her udstiller forskellige tag producenter ofte et udvalg af deres produkter og du kan tage en uforpligtende snak med dem. Ellers kan du jo altid bestille et gratis tagtjek men mange af disse har jo deres egen holdning om hvad der er bedst, på en messe har du jo mulighed for tale med flere forskellige producenter og høre deres holdninger om landbrug eller Agromek messen i Herning.

  Ved at gå på forskellige messer kan du også lære mange nye mennesker at kende. Det er ikke sikkert at i nogensinde kommer til at snakke sammen igen, men hvis du fx bringer nogle visitkort med dig, kan et være at du kan få nogle gode kontakter, som du kan bruge i lige netop den branche, som du befinder dig i. (Hvis du fx er revisor, så kan det jo godt være, at en bondemand, som er på landbrugsmesse, kan bruge en revisor til at hjælpe sig med sine regnskaber nu og da. Dermed har du måske skaffet dig en helt ny kunde, blot ved at tage på en messe for sjov, som desuden lærer dig en masse nye ting og sager indenfor et anderledes emne end du egentlig er vant til i din dagligdag, som måske godt kunne trænge til lidt nyt indhold)

  Hvis du er single, så kan messer altså også være et godt sted at gå hen. Her kan du nemlig møde en masse søde piger (eller drenge for den sags skyld), som er lidt nørdede indenfor et eller andet emne, som du jo selvfølgelig har undersøgt på messen, således at du ikke er helt blank på hendes/hans yndlingsbeskæftigelse, når du vil score personen. Men det afhænger jo også helt af hvilken type messe der er tale om. Nogle af de mere seriøse messer som f.eks. Agromek messen i Herning er nok ikke lige stedet for den slags ting.
  Så alt i alt, kan en tur på et par forskellige messer indenfor diverse emner være ganske gavnligt og give dig en masse fordele, næsten lige meget, hvad det er du kommer efter. Om det så er et par kunder, nogle kammerater, en bedsteven eller sågar en ny kæreste, som du kan være sammen med i mange år frem.

  Efter min mening bør du bare kaste dig ud i det og få det aller bedste ud af det, som du overhovedet kan, for et eller andet kan du garanteret få ud af sådan et besøg på et par messer (der bliver tit delt smagsprøver ud, så lidt får man for det meste ud af besøget). Bare kom afsted med dig!