• Håndværkere bør fokusere mere på kost

  Posted on august 24, 2013 by in Ikke Relevant

  Mange danskere, især inden for håndværk som tømrer, tagdækker, elektriker osv. spiser samme type mad som man spiste for 20 år siden. De har ofte et hårdt fysisk arbejde og langt de fleste af dem får ikke nok protein og langsom optagelige kulhydrater igennem madpakken til at have have optimalt energi gennem en hel arbejdsdag.

  Hvad kan man gøre for at få mere protein in sin madpakke?
  Den nemmeste og hurtigste løsning vil være at benytte et protein tilskud, f.eks. i form af en proteinshake.

  Kan og skal man købe så proteinpulver på nettet?

  Proteinpulver fylder efterhånden rigtig meget i hverdagen hos utroligt mange mænd og yngre gutter. Det er blevet en utrolig populær trend at gå i gang med at træne ufatteligt meget, indtage proteinpulver og udvikle så store muskler, at ældre bodybuilderes bedste billeder jo ligner vand ved siden af. Og det er især udbredt hos mændene, da der jo nærmest er gået konkurrence i, hvem der kan løfte mest og hvem der har de største muskler blandt vennerne. Ikke en trend, som jeg selv er deltager i, men noget som jeg synes er fascinerende på sin vis. Disse typer af protein pulver kan man købe online hos sider som f.eks. Billigprotein.net.

  Men med den store mængde af personer, som dagligt benytter sig af proteinpulver, og som indtager en stor del af deres proteiner igennem proteinpulveret, så er der selvfølgelig også kommet et enormt marked indenfor salg af proteinpulver til de stærke unge danske mænd. Det kan blandt andet ses på antallet af danske webshops, som har med sundhed og træning at gøre. Antallet er jo eksploderet indenfor de seneste år, i og med at iværksættere så småt har fået øjnene op for en lukrativ forretning, som salg af proteinpulver jo er gået hen og blevet for mange mennesker.

  Men det er ikke kun internetforretningerne, som tilbyder dig proteinpulver. Det kan man snart få alle steder, lige fra dit daglige og lokale fitness center til store supermarkedskæder som Kvickly, hvor jeg senest så proteinpulver på hylderne. Mærke og så videre kendte jeg intet til, men jeg kunne da i hvert fald se, at det gik ind under den kategori på hylden. Det viser også bare, hvor udbredt det er blevet, når det kommer på hylderne i dagligvareforretningerne. Men det medfører naturligvis spørgsmålet, om man skal købe sit proteinpulver i en dagligvareforretning, eller om man skal købe det over nettet i en af de utallige webshops, som der er blevet stablet på benene.

  Og det er jo i sig selv et godt spørgsmål, som man da gerne vil have svar på, hvis man skal til at kaste sig over den store træningsbyrde og det daglige indtag af proteinpulver. Og for at gøre det kort, så vil jeg da hurtigt sige, at jeg langt oftest ser de billigste priser på internettet. Derudover er der også meget mere hjælp og eksperttips at hente på nettet, end i en dagligvareforretning som Kvickly jo nu engang er. På nettet er der ofte uddannet eksperter, som har skrevet gode tips og tricks til det perfekte proteinpulver, som du i sidste ende har stor mulighed for at finde langt billigere på nettet, end i en fysisk detailbutik.

  Så hvis du gerne vil spare penge, og ikke har lyst til at flå din konto i stykker, hver eneste gang du skal have en ny dunk med proteinpulver, så skal du altså kigge på nogle af de mange tilbud, som man dagligt kan finde på nettet og i de mange webshops, som det danske net efterhånden bugner af. Det er i hvert fald ikke noget problem af finde gode tilbud på proteinpulver i en dansk webshop.

  Kilde: Billigprotein.net Info