• Find den rette tømrer til jobbet

  Posted on december 13, 2015 by in Info
  images

  For mange kan det være en stor opgave at finde den rette tømrer eller tagdækker til at lægge et nyt tag på sit hjem (eller blot renovere det gamle for den sags skyld). Skal man hyre den lokale tømrer, finde den billigste eller selv give sig i lag med jobbet?
  Men hvad er det man bør overveje inden man hyre den første og bedste tømrer til jobbet? Eller er det måske bedre selv at give sig i kast med opgaven og dermed spare lidt penge? Vi ser her nærmere på dine muligheder.

  Hyre en professionel tømrer eller tagdækker

  Den nemmeste løsning er ofte at betale sig fra jobbet og hyre en professionel tømrer til at ligge et nyt tag på dit hus. Men mange har dog haft blandet succes med den tilgang. Det er ikke alle tømrer som er lige dygtig eller omhyggelige. Derfor er det 3 ting der spiller ind inden du går ud og hyre en tømrer. Mange vil som regel vælge en lokal handyman til opgaven. Det kan f.eks. være en tømrer fra Aalborg, Sæby, Hjørring eller en af de andre lokale byer. Men er det altid den bedste løsning? Ofte er det en bestemt ikke en dårlig ide at bruge de lokale til den type arbejde. På den måde opbygger man et forhold til sin tømrer som man ofte vil få gavn af i andre projekter og evt. dermed spare penge på sigt.
  Når man hyre en tømrer, er der 2 ting man skal være opmærksom på. Den første er hvad erfaring andre har haft med ham. Her kan det være en god ide lige hurtigt at tjekke hans Facebook, google plus og Trustpilot profil og se hvad slags anmeldelser hans kunder har givet. Er der mange dårlige imellem bør nok overveje om han er den rette til jobbet. Den anden ting man skal sikre sig, er at personen er medlem af byggaranti. Dette betyder i praktisk at hvis der skulle opstå projekter med opgaven efterfølgende, så er du automatisk dækket ret godt ind, så du ikke skal ud og bruge penge på at få en ny til at udbedre skaderne.
  En af de faktorer som spiller mest ind når vi taler valg af snedker eller tømrer, er prisen. Her kan der være penge at spare ved at indhente flere tilbud og så sammenligne priserne. Husk at tjekker om ting som oprydning og leje af stillads er med i prisen eller om det er noget der skal betales ved siden af. Alternativt kan man overveje om det ikke var en ide at hyre et firma der er specialiseret i tagdækning, som f.eks. Tagprofferne eller effectio.dk

  Gør det selv – nyt tag

  Er man gør det selv typen, så kan der være en del penge at spare ved selv at ligge et nyt tag. Dog kan det anbefales at man i forvejen har kendskab til tagdækning eller risikere man at kvaliteten af ens arbejde måske ikke er helt i top, og dermed forkorter man levetiden på sit tag. Spare man f.eks. 30.000 på arbejdslønnen på et tag til 250.000, men forkorter levetiden fra 30 til 25 år.. hvor meget har man så reelt sparet ved selv at lave det? Så tænk dig om en ekstra gang inden man kaster sig ud i et større projekt som et nyt tag, hvis man ikke har erfaringen til det.

  Tømrer eller handyman - hvad skal du finde når du skal ligge et nyt tag på dit flotte hjem.